skip to Main Content
Woonmall Alexandrium Kiest Voor Candid Bureaus STROOM En Daily Dialogues

Woonmall Alexandrium kiest voor Candid bureaus STROOM en Daily Dialogues

Woonmall Alexandrium kiest na een pitch voor mediabureau STROOM en social media bureau Daily Dialogues. STROOM is verantwoordelijk voor de mediastrategie- planning en inkoop, waarbij Daily Dialogues, net als STROOM onderdeel van Candid, verantwoordelijk is voor de content strategie & -creatie. Strategisch gezien wordt er een Dual Duty strategie geïmplementeerd waarbij merk- en performance in een effectieve combinatie gekoppeld wordt.

Annemieke van Steenis, Property Marketeer Colliers in opdracht van Woonmall Alexandrium:

”STROOM heeft de pitch gewonnen door een verfrissende geïntegreerde strategie voor het merk te creëren. In samenwerking met Daily Dialogues kwam in de strategie alles op zijn plek en wisten zij de identiteit en visie van Woonmall Alexandrium te verweven in een nieuwe merkstrategie. De prettige samenwerking, creatieve en vernieuwende blik én het menselijke contact was van doorslaggevend belang. We hebben veel vertrouwen in een plezierige en effectieve samenwerking.”

Matthijs Kloezeman, Senior Communications Consultant Mediabureau STROOM:

“We zijn bij STROOM ontzettend trots op het winnen van deze pitch voor één van de grootste Woonmalls van Nederland, met een sterk Rotterdams karakter. Wij kijken ernaar uit om met veel energie en enthousiasme het merk landelijk bekend te maken en lokaal te laten groeien. In samenwerking met Daily Dialogues geloven wij in een inspirerende relatie met Woonmall Alexandrium!”

SJef Kerkhofs, Managing Director Daily Dialogues:

“Woonmall Alexandrium wil zichzelf profileren als een archetype ‘creator’. Vernieuwend, anders, creatief. Voor content marketeers zoals wij bij Daily Dialogues zijn, is dat een genot om mee samen te werken. Dat betekent namelijk dat we op de digitale kanalen die we bedienen echt anders kunnen zijn dan de concurrentie. We gaan samen met onze collega’s en het team van Woonmall Alexandrium de bestaande benchmarks doorbreken en een vernieuwende content strategie implementeren. Daar hebben we enorm veel zin in.”

Back To Top