skip to Main Content
STROOM Groeit Verder

STROOM groeit verder

STROOM groeit verder en we verwelkomen onze nieuwe Junior Communications Consultant: Patrick. Hij stelt zich graag aan je voor!

Wie ben je?

Mijn naam is Patrick Bot, 23 jaar en woonachtig in Barendrecht. Vanuit mijn marketing gerelateerde studies, uitdagende stages bij TUI en Allianz, en werkervaring bij IKEA ben ik als starter klaar om de geleerde theorie in praktijk te brengen.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als Junior Communications Consultant adviseer ik onze klanten over hoe zij groei in hun merk en business realiseren. Dit door een mediaplan- en strategie te creëren samen met een specialistisch team. In dit gehele proces ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. 

Wat heb je hiervoor gedaan?

Eind januari behaalde ik met trots mijn Master of Science in Marketing Management. Hiervoor deed ik Commerciële Economie: Global Marketing  & Sales met een specialisatie in Sales- en Accountmanagement. Gedurende mijn studietijd had ik uiteenlopende stages; bij TUI als Branding & Campaign stagiair en bij Allianz als Product Marketing stagiair. Daarnaast was ik werkzaam bij IKEA als Frontliner. Als Frontliner was ik verantwoordelijk voor de Customer Relations afdeling met focus op de kassalijn. Hierbij zorgde ik voor een optimale inzet van personeel, was ik het aanspreekpunt voor klant en collega, voerde ik financiële administratie uit en sloot ik de dag af.

Wat zijn jouw groeiambities?

Mijn ambitie is om continu te blijven groeien. Voor nu betekent dat om snel vertrouwd te raken met de mogelijkheden van de verschillende mediakanalen. In de toekomst wil ik werken voor steeds grotere klanten en hen helpen om hun marketingdoelstellingen te realiseren.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik krijg veel energie van een snelle en dynamische omgeving met mensen die even veel toewijding voor hun werk hebben als ik.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd kun je me vinden op een terras met vrienden, in de sportschool, of voor de TV wanneer Formule 1 op staat.

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?

Het liefst word ik niet gestoord wanneer ik slaap. Als je me dan toch wekt, neem me dan mee naar een zonnig vakantieoord.

Favoriete quote?

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you

Back To Top