skip to Main Content
Nieuwe Campagne Hero Cassis: De Koelkast Check Weken

Nieuwe campagne Hero Cassis: De Koelkast Check Weken

Vorig jaar lanceerde Hero Cassis een nieuwe merkcampagne met de pay-off: ‘lekker origineel’. Hero wil Nederland aansporen een originele keuze te maken voor het frisdrank schap en dus vaker Hero Cassis in de koelkast te zetten. Dit jaar breiden we de campagne verder uit. In samenwerking met brand experience agency Raúl & Riguel ontwikkelde STROOM een activatie om de commercial tot leven te wekken en Hero Cassis letterlijk vaker in de koelkast te zetten: De Koelkast Check Weken.

Afgelopen week reed de Cassis-bus door het hele land en werd er bij mensen thuis aangebeld om hun koelkast te checken. Bij de mensen die Hero Cassis in de koelkast hadden staan werd de voorraad verdubbeld, anderen kregen een gratis 4-pack Hero Cassis. Een vermakelijke videoserie van de activatie wordt de komende maanden geplaatst op social media en YouTube. Raúl & Rigel verzorgde de video productie en ons Candid-zusje Daily Dialogues doet de doorvertaling naar social media. STROOM verzorgt de online media strategie om te zorgen dat de doelgroep wordt bereikt. Met de video serie wordt de zichtbaarheid vergroot naar een landelijk bereik en wordt Hero Cassis gedurende de zomer maanden onder de aandacht gebracht van de doelgroep 18-35 jaar.

Bekijk de eerste video hieronder!

Gedurende de zomer wordt de activatie ook offline doorgetrokken met samplingacties waarbij je zelf een koelkast kan checken. Door te raden hoeveel Hero Cassis er in de koelkast staat, maken mensen kans op zomerse Hero Cassis prijzen.

Back To Top