skip to Main Content
STROOM Groeit Verder

STROOM groeit verder

STROOM groeit verder en we verwelkomen onze nieuwe stagiaire Content Marketing: Lotte van Deventer. Ze stelt zich graag aan je voor!

Wie ben je?

Mijn naam is Lotte van Deventer, 23 jaar en student Crossmediale Communicatie op de Hogeschool Rotterdam. In de zomer ga ik hopelijk afstuderen, en als onderdeel daarvan loop ik vier maanden stage bij STROOM.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als stagiaire Content Marketing ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van artikelen en content voor de website & sociale mediakanalen van STROOM.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor ben ik afgestudeerd als Interieuradviseur op het Hout -en Meubileringscollege in Rotterdam. Ik heb tijdens deze opleiding zes verschillende stages gelopen bij uiteenlopende bedrijven. Van kantoorinrichting op Malta, tot weddingplanner en stylist in Den Haag. Ik heb tijdens al die stages kleine stukjes geleerd over content maken, deze leermomenten neem ik dan ook mee naar mijn stage bij STROOM.

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik ben leergierig ingesteld, en leer het liefste elke dag iets nieuws. Mijn groeiambities zijn dan ook om uiteindelijk ergens een specialisme in te krijgen, wat dat dan ook mag zijn. En natuurlijk wil ik nu bij STROOM meer leren over het media vak, mediaplanningen en strategieën.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik ben natuurlijk pas net gestart bij STROOM, dus er valt nog een hoop te leren van het vak. Het lijkt me in ieder geval ontzettend leerzaam om mee te kijken met de specialisten en consultants binnen hun functies, en hoe projecten tot stand komen.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Zoals je eerder kon lezen zoek ik eigenlijk altijd de creativiteit in alles op, ik krijg dan ook heel veel energie van een middagje fotograferen (liefst met analoge camera). Ook krijg ik energie van sporten en buiten zijn!

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?

Het liefste word ik ’s avonds niet gestoord, maar als ik op een toffe reis mag sla ik dat zeker niet over.

Creativity is contagious. Pass it on

Lotte’s favoriete quote

Back To Top