skip to Main Content
Hero Kiest Na Pitch Voor Mediabureau STROOM

Hero kiest na pitch voor mediabureau STROOM

Hero Benelux kiest na een uitgebreid pitchtraject voor mediabureau STROOM, a Candid company. Het gaat onder meer om de merken: Hero Jam, Hero Cassis, B’tween, Hero Baby en het biologische merk Organix.

STROOM wordt per 1 januari 2022 verantwoordelijk voor alle on- en offline mediastrategie advies, -planning en -inkoop. De mediawereld is continu in beweging en elk merk verdient een exclusieve mediamix en strategie. Voor Hero werd een nieuwe balans gevonden tussen de off- en online middelen.

We hebben in de eerste plaats voor STROOM gekozen omdat ze in staat bleken om per merk vanuit een goede externe oriëntatie, een hele duidelijke en passende strategie op te stellen. We waren daarnaast blij verrast met de manier waarop is meegedacht met de merk- en marketingcommunicatie. De prettige samenwerking was van doorslaggevend belang. We hebben veel vertrouwen in een plezierige en effectieve relatie.

Quote Sander Nuhoff, Marketing Manager Hero Benelux

We zijn bij STROOM ontzettend trots op het winnen van de pitch voor dit prachtige FMCG merk dat zo sterk in de Nederlandse samenleving is verankerd. We kunnen niet wachten om die bekendheid verder te laten groeien en alle merken die onder de Hero-vlag varen op de kaart te zetten. Met veel vertrouwen en plezier kijken we uit naar een vruchtbare samenwerking met Hero!

Samantha Catsburg, Agency Lead STROOM

Back To Top