skip to Main Content
PAW Patrol: DE FILM Is Middelpunt In Mediacampagne Van STROOM

PAW Patrol: DE FILM is middelpunt in mediacampagne van STROOM

Na het jarenlange succes van de TV-serie PAW Patrol kon het natuurlijk niet uitblijven: voor de allereerste keer zijn de ongekend populaire PAW Patrol pups te zien op het witte doek. Deze maand onthult Universal in samenwerking met STROOM klant Spin Master: PAW PATROL DE FILM. Het eerste filmavontuur is gebaseerd op de populaire TV-serie, een succesformule die al meer dan 8 jaar lang kinderharten wereldwijd verovert.

Sylvia Huibers, Sr. Brand Manager van Spin Master over de campagne

”PAW Patrol blijft razend populair onder zowel jongens als meisjes en zelfs de meeste (groot)-ouders kennen alle pups bij naam. Deze zomer kunnen zij allemaal naar de leukste film van het jaar, vaak de eerste bioscoop-ervaring voor de kinderen: een speciaal moment. Daarna kunnen al onze PAW Patrol: DE FILM producten op de verlanglijstjes en kan het na-spelen van de avonturen in de film beginnen!” Spin Master zal bij de uitrol van de film een speciaal ontwikkelde speelgoedlijn onthullen die bestaat uit voertuigen, speelsets, speelfiguren, knuffels, spellen en puzzels.

Een crossmediale mediacampagne

Voor Paw Patrol heeft STROOM de strategie, planning en media inkoop verzorgd om deze nieuwe productlijn onder de aandacht te brengen. De lancering van DE FILM vormt daarmee het middelpunt van de mediacampagne: een speciale opdracht voor het bureau. Hierbij is gekozen voor een combinatie van bioscoop en televisie commercials. De commercials voor Spin Master zijn onder meer ingekocht en ingepland gedurende de Paw Patrol weekenden op Nick Jr. Daarnaast heeft STROOM de strategie ontwikkeld rondom online video content en inzet van de social media platformen Facebook, Instagram en Pinterest.

STROOM is trots op de jarenlange samenwerking met Spin Master en de unieke projecten die dit voortbrengt. PAW PATROL: DE FILM draait sinds 18 augustus in de bioscoop en staat in de kaartverkoop voor weekend 34 op de eerste plaats, boven andere populaire films als Luizenmoeder en The Suicide Squad.

Back To Top