skip to Main Content
STROOM Verwelkomt Floriade Als Nieuwe Klant

STROOM verwelkomt Floriade als nieuwe klant

De wereldtuinbouwtentoonstelling die vanaf april 2022 plaatsvindt heeft na een uitvoerige mediapitch gekozen voor STROOM en Online Company – beiden bureaus zijn aangesloten bij het Candid platform. Mediabureau STROOM is verantwoordelijk voor de overall mediastrategie, planning en inkoop. Online Company verzorgt de digitale strategie en de online performance.

“Growing Green Cities” is het thema van Floriade Expo 2022. Via dit thema presenteert Floriade in samenwerking met nationale en internationale deelnemers groene innovaties waarmee steden leuker, leefbaarder en duurzamer gemaakt kunnen worden. Het thema is relevanter dan ooit: in 2050 woont maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad, op slechts 2% van het totale aardoppervlak. Nationale en internationale bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie.

De Floriade Expo wordt eens in de 10 jaar in Nederland georganiseerd en opent op 14 april 2022 in Almere haar deuren.

Sandra Koopmans, Senior Marketeer Floriade Expo 2022

“Floriade Expo 2022 is een project van wereldformaat. We zijn heel blij om STROOM en Online Company te kunnen verwelkomen binnen ons communicatie team. Met Candid verwachten we efficiënt samen te werken en succesvol de gepresenteerde mediastrategie te gaan verwezenlijken.”

Martijn Jaartsveld, Strategy Director mediabureau STROOM 

“We hebben samen met NEEW en Online Company een goede basis gelegd om een succes te maken van deze campagne. Door het Floriade event strategisch te benaderen als een productintroductie hebben we een onderscheidend plan kunnen voorstellen. Het is van essentieel belang om in een korte periode flink te bouwen aan de groei in naamsbekendheid en tegelijk data te kunnen verzamelen voor het efficiënt werven van bezoekers. Alle partijen vinden zich in een creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen: een perfecte samenwerking.”

Back To Top