skip to Main Content
Onze Nieuwe Klant Vivera Maakt De Wereld Hap Voor Hap Een Beetje Mooier

Onze nieuwe klant Vivera maakt de wereld hap voor hap een beetje mooier

Onlangs mochten we Vivera verwelkomen als nieuwe klant en we konden gelijk aan de slag met een mediaplan voor hun nieuwe merkpositioneringscampagne. De campagne is inmiddels van start gegaan waarin de nieuwe verpakking van Vivera wordt geïntroduceerd en mensen geïnspireerd worden om minder vlees te eten.

De campagne heeft als doel om Vivera als merk te positioneren bij de consument en ervoor te zorgen dat vleesvervangers vaker op het menu komen te staan. Daarbij richten we de campagne niet op vegetariërs of veganisten, maar op een bredere doelgroep die minder vlees wil eten en open staat voor vleesvervangers. Om deze doelstelling te bereiken ontwikkelden we een mediastrategie waarbij de focus ligt op het realiseren van een zo hoog mogelijk bereik om Vivera bekend te maken bij een breed publiek. Daarbij hebben we een 360⁰ mediaplan gemaakt waarin enerzijds de nieuwe opvallende vormgeving van Vivera centraal staat en ook het PR-event dat deze week plaatsvindt in Hoog Catharijne ondersteund wordt.

Met TV-billboards, online video, een display campagne en de inzet van Out of Home wordt de nieuwe vormgeving onder de aandacht van consumenten gebracht. Daarnaast wil Vivera Nederland bewust maken van de voordelen van plantaardig eten en wat jouw impact kan zijn. Hiervoor werken we samen met Sandra van Leuke Recepten die aan de slag ging met een plantaardig gerecht.

Vivera Leuke Recepten

Ook bezocht Sandra gisteren het PR-event om haar volgers mee te nemen in de wereld van plantaardig eten. Van 3 t/m 7 maart kan iedereen de Vivera Foodtruck bezoeken en proeven van plantaardige mini Shoarma wraps. Door de samenwerking met Sandra aan te gaan konden we een koppeling maken tussen het PR-event en de grootschalige mediacampagne.

Back To Top