skip to Main Content
Stroom’s Samantha Treedt Toe Tot SIRE Bestuur

Stroom’s Samantha treedt toe tot SIRE bestuur

Stichting Ideële Reclame heeft zijn bestuursstructuur aangepast en bestaat voortaan uit een algemeen bestuur en een campagne bestuur. Met deze nieuwe opzet heeft ook een aantal bestuurswisselingen plaatsgevonden. Een van de nieuwe bestuursleden is Samantha Catsburg, Client Service Director bij Stroom.

In het SIRE-bestuur zijn professionals uit alle disciplines van de Nederlandse communicatie- en mediabranche en opdrachtgevers vertegenwoordigd. Bestuursleden werken vier jaar belangeloos mee aan de ontwikkeling en uitvoering van campagnes over maatschappelijke onderwerpen die volgens SIRE meer aandacht verdienen.

Samantha versterkt het campagnebestuur sinds afgelopen woensdag officieel. ‘Ik ben blij en trots dat ik per januari onderdeel mag zijn van het SIRE Campagne Bestuur’. SIRE zorgt ervoor – samen met een groot aantal partners – dat er aandacht gegenereerd wordt voor belangrijke maatschappelijke onderwerpen. ‘Dat ik mag aansluiten en een actieve bijdrage kan leveren om de maatschappij een beetje mooier en ook een beetje meer wakker te krijgen vind ik fijn. Ik heb er zin in!’ 

Ook bij Stroom kijken we ernaar uit om onze bijdrage te leveren aan de mooie maatschappelijke campagnes. Binnenkort praten we jullie bij over de nieuwste SIRE campagne.

Back To Top