skip to Main Content
Wie Helpt Fred Uit De Brand?

Wie helpt Fred uit de brand?

BrandMR (spreek uit als Brandmeester) lanceert haar nieuwe campagne en helpt Fred.

In de introductiecampagne die deze week van start is gegaan, richt BrandMR zich tot iedereen die geen rechtsbijstandsverzekering heeft en geen advocaat in de arm durft te nemen vanwege de hoge en onvoorspelbare kosten. Voor deze groep ‘rechtmijders’ biedt BrandMR vanaf nu een heldere oplossing;  juridische hulp in 4 duidelijke stappen tegen een vooraf bekend tarief per stap.

De introductiecampagne is gestart op 13 januari j.l. Dit is de start van een lange termijn strategie waarbij gebouwd wordt aan het merk BrandMR. De commercial is vanaf deze week te zien op een brede selectie aan zenders en zal binnenkort tevens online te zien zijn. De eerste commercial heeft betrekking op hulp bij ontslag, maar gedurende het jaar zullen meer rechtsgebieden aan bod komen.

Bekijk de introductiecommercial met hoofdpersoon Fred Bok en check ook gelijk zijn LinkedIn, hij staat namelijk open voor een nieuwe uitdaging! Fred is van nature een assertief persoon, maar wordt onverwachts voor het blok gezet, waardoor hij in een onzekere situatie terecht komt. Gelukkig is daar nu BrandMR.

Stroom is verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop. Reclamebureau XXS Amsterdam is verantwoordelijk voor het creatieve idee en de nieuwe commercial:

Back To Top