skip to Main Content
Dé VakantieDiscounter Lanceert Nieuwe Campagne

Dé VakantieDiscounter lanceert nieuwe campagne

Want dé VakantieDiscounter snapt vakantie en wil dat graag delen met haar doelgroep. Reclamebureau INDIE is verantwoordelijk voor de nieuwe commercials en Stroom voor de mediastrategie, planning en executie.

Thijs Keukenmeester, marketing manager van dé VakantieDiscounter en eerder genomineerd voor de top 100 marketeers van Nederland, over de nieuwe campagne:

“Samen met INDIE hebben we geprobeerd om de succesvolle ingrediënten van de voorgaande jaren mee te nemen en deze aan te vullen met mooie, nieuwe elementen. Zoals elk jaar zetten we ons ook dit jaar weer af tegen de geijkte ‘vrolijke mensen op het strand’ —campagnes van anderen. Humor zit in het DNA van ons bedrijf. Daarnaast kiezen we er dit jaar voor om onze klanten op een voetstuk te zetten. Zij zijn de helden die snappen waar vakantie écht om draait en begrijpen dat je hier niet teveel voor hoeft te betalen”.

De campagne wordt momenteel uitgerold op TV, radio en online. Van de TV-spots zijn zes versies gemaakt. Bekijk hier alle commercials. Maar deze vinden wij de allerleukste!

Back To Top