skip to Main Content
Stroom Versterkt Met Samantha Catsburg

Stroom versterkt met Samantha Catsburg

Wij zijn ontzettend blij om Samantha Catsburg te kunnen verwelkomen in het team van Stroom! Zij zal als Client Service Director aan de slag gaan. Uiteraard stellen wij haar wat vragen om haar beter te leren kennen.

Wie ben je en wat doe je bij Stroom?

Mijn naam is Samantha Catsburg, 32 jaar en ik ben woonachtig in het schone Woerden. Geboren in Harmelen en vanuit daar naar de ‘grote’ buurstad verhuisd. Na bijna 7 jaar bij M2Media in Hilversum en 5 jaar bij Starcom te Amsterdam was het tijd voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving. Op 6 januari ben ik bij Stroom gestart als Client Service Director en vanuit die rol ga ik me focussen op klanten en ook new business. In de afgelopen jaren in de media heb ik altijd klantverantwoordelijkheid gecombineerd met inhoud en dat wil ik bij Stroom ook weer brengen.

Wat is jouw zakelijke drive?

Ik vind het leuk om merken te helpen groeien door op zoek te gaan naar de beste communicatie en mediakanalen waarbij er een logische match moet zijn met de (groei) doelgroep. Gebruik maken van de bij een mediabureau beschikbare data en zo samen bepalen waar de groei vandaan moet komen is wat ik erg leuk vind.

Naast Stroom, waar word je nog meer gelukkig van?

Naast werken word ik ontzettend blij van in de natuur zijn, helemaal wanneer het een beetje lekker weer is. Lekker uitwaaien op het strand of juist een boswandeling op een herfstige dag. Ik werk graag en veel. Maar werken in de media is op een mooie manier hectisch, dus ik breng graag wat rust terug als ik wat tijd offline ben.

Back To Top