skip to Main Content
Wat Zijn De Trends Van 2020?

Wat zijn de trends van 2020?

Op donderdag 21 november zijn we ingegaan op de MarCom trends van 2020. We hebben onze klanten bijgepraat over media en communicatie in de (nabije) toekomst. Hoe bouw je een merk dat er toe doet? Staan mensen nog wel open voor je boodschap? Waar kun je je doelgroep nog bereiken? Reclame zoals we gewend zijn heeft misschien z’n beste tijd gehad? 
Op deze vragen gaven Joram en Rutger antwoord.

Waarom groeit TikTok zo hard?

Rutger ging onder andere in op de laatste trends in media. Waarom heeft iedereen het bijvoorbeeld over TikTok en waarom groeit het zo hard? Dat komt door de onderliggende sociaal- culturele trend van Generatie Z. Deze generatie is namelijk helemaal gefocust op creëren en delen. Apps als TikTok en Snap stellen de doelgroep hiertoe in staat.

Wat blijft hetzelfde in 2020?

Joram Helmer, head of strategy bij reclamebureau XXS Amsterdam, had het over zaken die hetzelfde blijven. Trends volgen elkaar in rap tempo op, nieuwe technologie is nog niet mainstream of de volgende staat alweer voor de deur, het ene platform is nog niet hip of de volgende is toch nog hipper. Maar er zijn gelukkig ook dingen die niet of nauwelijks veranderen. Meer hierover in de volgende video.

De volgende video

In deze video gaan Joram en Rutger dieper in op de trends van 2020 en hoe je daar als marketeer op inspeelt.

Back To Top