skip to Main Content
Thijs Van Dé VakantieDiscounter Genomineerd Top 100 Marketeers

Thijs van dé VakantieDiscounter genomineerd top 100 marketeers

Met trots kunnen we melden dat onze klant Thijs Keukenmeester van dé VakantieDiscounter genomineerd is voor de top 100 meest invloedrijke marketeers van 2019.

Gefeliciteerd met je nominatie! Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat je bent genomineerd?

Ik kwam erachter doordat ik via LinkedIn opeens door verschillende mensen werd uitgenodigd om te linken en daarbij gefeliciteerd werd met mijn nominatie. Toen ben ik maar eens gaan zoeken en vond ik een website waar de nominatielijst op stond. Het is alleen maar leuk om voor het eerst op zo’n lijstje te staan. Lijstjes en awards zijn voor mij nooit een doel opzich, maar toch geeft het wel een gevoel van trots dat we door de structurele prestaties en groei van dé VakantieDiscounter dermate groot beginnen te worden dat we ook op zulke lijstjes terecht komen.

dé VakantieDiscounter blijft groeien in boekingen, wat maakt jullie marketing zo succesvol?

Focus is toch wel het woord dat het meeste voorkomt als we het over het succes van dé VakantieDiscounter hebben. Deze focus uit zich in vele vormen binnen onze organisatie. Zo kiezen we bewust voor één label (dé VakantieDiscounter) en één product (pakketreizen). Dit zorgt ervoor dat je veel zaken links kan laten liggen en continu kan werken aan de verbetering van hetgeen waar je je op focust.

Ook bij marketing is het vooral kiezen wat we wel en niet doen, om dit vervolgens zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Dat zorgt er automatisch ook voor dat je heel veel ‘nee’ moet zeggen om je vooral niet af te laten leiden. We hoeven niet op elke nieuwe hype mee te varen, zolang onze basis maar ijzersterk staat.

Hoe blijf je geïnspireerd als marketeer in deze branche?

Ik ben mijn werkbare leven begonnen in de online marketingwereld, daar ligt mijn basis en die wereld volg ik ook nog met veel interesse. Daarnaast is daar enkele jaren geleden het offline gedeelte bijgekomen. Daar ben ik wel echt een inhaalslag aan het maken. Zo heb ik dit jaar de Mini MBA in Marketing van Mark Ritson gevolgd. Een super interessante en hands-on opleiding die mijn begrip van waar het echt om draait binnen het marketingvak verder heeft vergroot.

Daarnaast blijf ik voornamelijk up-to-date door interessante personen binnen de online en offline marketingwereld via Twitter te volgen. Het is interessant om te zien hoe die twee werelden af en toe recht tegenover elkaar lijken te staan, zoals bijvoorbeeld op het punt van efficiëntie en effectiviteit. Door online wereld is te gefocust op alle mogelijkheden die er zijn en de efficiëntie waarmee je deze kan benutten, terwijl het uiteindelijk voornamelijk draait om de effectiviteit van je campagnes.

Jullie werken druk achter de schermen aan de nieuwe campagne, kun je een tipje van de sluier oplichten?

Na drie succesvolle jaren met Philip&Hugo (voorheen TTTO) hebbben we besloten om verder te gaan met een nieuw bureau in de vorm van INDIE. Samen met INDIE zijn we momenteel druk bezig met creatie en productie voor onze campagne van volgend jaar. Hierbij proberen we de succesvolle ingrediënten van de voorgaande jaren mee te nemen en deze aan te vullen met mooie, nieuwe elementen.

Zoals elk jaar zullen we ons ook dit jaar weer afzetten tegen de geijkte ‘vrolijke mensen op het strand’ campagnes van anderen. Humor zit in de dna van ons bedrijf, dus dit zal uiteraard ook niet ontbreken. Daarnaast kiezen we er dit jaar voor om onze klanten op een voetstuk te zetten. Zij zijn de helden die snappen waar vakantie écht om draait en begrijpen dat je hier niet teveel voor hoeft te betalen.

Back To Top