skip to Main Content
Diabetes Fonds En Blokker Kans Op Gouden Loeki

Diabetes Fonds en Blokker kans op Gouden Loeki

Wij feliciteren onze klanten Blokker en Diabetes Fonds met de winst! Zij staan in de top 10 Gouden Loeki commercials van het tweede kwartaal. Door de winst gaan ze op voor de Gouden Loeki 2019 award.

Diabetes Fonds

In samenwerking met reclamebureau Big Amsterdam heeft Diabetes Fonds het concept en de commercial van Bloem ontwikkeld. Tijdens de conceptfase werd Stroom aangehaakt om mee te denken over de campagne in zijn totaliteit.

”De focus ligt op het tonen van diabetes en de impact ervan op het dagelijks leven. Het feit dat je eigenlijk continu alert moet zijn, vandaar ook het mantra ‘prikken, meten, spuiten, eten’. De spot heeft impact omdat Bloem niet speelt of acteert, maar Nederland echt een kijkje in haar leven met diabetes geeft.”
– Rico Hop, Teamleider Gezonder Leven 

Diabetes Fonds weet met deze commercial de juiste snaar te raken bij de doelgroep. Gefeliciteerd!

Blokker

”Sinds ongeveer eind 2017 heeft Blokker de weg omhoog weer terug gevonden. Met een andere marketing aanpak is er meer zichtbaarheid gecreëerd en heeft Blokker meer klanten weten te trekken. Massa mediale inzet zoals folder en tv hebben hierin een grote rol gespeeld. De samenwerking met de KNVB en het steunen van de Oranje Leeuwinnen waren niet meer dan een logische resultante van deze ingezette koers. 

De waardering middels een Gouden Loeki voor deze Oranje campagne is een kroon op het werk van alle Blokker medewerkers die aan dit succes meegewerkt hebben. En is voor Blokker mede het bewijs dat zij op de goede weg is.” –  Han Sijl, Manager Actiecommunicatie, media- en contractmanagement.

Tijdens het gehele WK heeft blokker diverse commercials uitgezonden rondom het damesvoetbal. Blokker wilde daarmee de Oranje Leeuwinnen steunen en een warme Oranjesfeer creëren die we in Nederland zo koesteren. Bij Blokker kon je gedurende de campagne ook poppetjes van het Nederlands elftal sparen.

Er is een grootscheepse campagne gevoerd, met name met de 90” spotversie. Tijdens het WK kon je niet om Blokker heen. Het is mooi om te zien dat de lange versie gewaardeerd wordt en als Gouden Loeki kwartaalwinnaar uit de bus komt. Blokker en reclamebureau Alfred; Gefeliciteerd!

Back To Top