Stroom versterkt met Christiaan Stekelenburg

Door 18 juli 2019Media
Christiaan Stekelenburg

Wederom versterkt Stroom op online met Christiaan Stekelenburg. Deze Rotterdamse wereldreiziger start als junior online planner, maar heeft grote ambities. Graag stellen wij hem aan je voor! 

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Christiaan Stekelenburg. Ik ben een 21-jarige Rotterdammer die net uit de schoolbanken komt. Begin juli dit jaar heb ik mijn diploma Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam gehaald. Nog geen twee weken later ben ik aan de slag gegaan bij Stroom als Junior Online Planner. Tijdens het afronden van mijn minor online marketing ontdekte ik dat mijn interesse ligt bij het optimaliseren van het online gedeelte van bedrijven. Bijvoorbeeld op het gebied van SEA. Als online planner bij Stroom hoop ik mijzelf te ontwikkelen tot online expert en businesspartner voor onze klanten en media adviseurs.

Wat is jouw zakelijke drive?

Het belangrijkste voor mij is om plezier te hebben in het werk dat ik doe. Mijn interesse ligt bij online marketing en daarom ben ik blij dat ik aan de slag kon gaan bij Stroom. Tijdens mijn studie heb ik mijn ideale baan altijd voorgesteld in een informele jonge organisatie waar gezamenlijk hard gewerkt wordt om doelen te behalen. De eerste indruk die ik tot nu toe heb is dat Stroom voldoet aan deze verwachtingen!

Christiaan StekelenburgNaast Stroom, waar word je nog meer gelukkig van?

Reizen is een van de dingen die mij het meest gelukkig maakt. De afgelopen jaren ben ik op verschillende bestemmingen in Azië en Afrika geweest. Rondreizen door een vreemd land is iets waar ik veel voldoening uit haal en heel erg gelukkig van kan worden. Het is dan ook mijn planning om de komende jaren nog vele nieuwe plekken te bezoeken. De mooiste bestemming die ik bezocht heb is Shanghai. Hier heb ik de mooiste skyline uit mijn leven gezien!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.