Stroom zoekt research stagiair

Door 13 mei 2019Vacatures
research stagiair

Heb jij interesse in media, ben je zeer nieuwsgierig en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan hebben wij dé meewerkstage voor jou!

Wat ga je doen?

Als research stagiair ondersteun je onze media adviseurs en -strategen (bij het pitchen) op klanten door belangrijke doelgroep insights te verzamelen. Zijn we tevreden over je en laat je zien dat je meer kan? Dan kan je betrokken worden bij het schrijven van de rapporten en uitvoeren van analyses. Wij hebben concrete leerdoelen voor je opgesteld, die eventueel nog kunnen worden aangevuld met leerdoelen vanuit je studie! Wil je nu al meer weten? Mail dan aan remco@stroom.com.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en stressbestendige HBO Bachelor student die op zoek is naar een gave meewerkstage waar je actief betrokken wordt bij het opstellen van een mediastrategie en vooral heel veel verschillende facetten van onderzoek gaat leren. Je hebt affiniteit met media en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een praktische, hands-on mentaliteit en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent niet bang om nieuwe tools uit te proberen en hebt de werking van een software systeem snel onder de knie.

Bij voorkeur volg je de studie Marketing & Communicatie, Commerciële Economie, International Business of een andere opleiding gericht op media en/of online marketing.

Wie zijn wij?

  • Stroom is een mediabureau, wij verzorgen o.a. de mediacampagnes (tv, radio, online, etc.) van Rockstar Games, Blokker, De Hypotheker, dé VakantieDiscounter en Diabetes Fonds.
  • Onze strategische keuzes zijn gebaseerd op relevante insights en sluiten naadloos aan op de doelstellingen van onze adverteerders. Met een team van betrokken mediastrategen, adviseurs en onderzoekers zorgen wij ervoor dat mediacampagnes voor onze adverteerders optimaal worden ingezet.
  • Wij vragen je een grote bijdrage aan dit proces te leveren door ons team te voorzien van insights die als springplank zullen dienen naar betere strategische (media)keuzes voor onze adverteerders.

Wil je meer weten? Mail dan aan remco@stroom.com.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.