skip to Main Content
Tips Over Digital Branding Met Aljan De Boer

Tips over Digital Branding met Aljan de Boer

Aljan de Boer is strateeg bij Trendsactive en was spreker op de lunchsessie Digital Branding. Hij vertelt over beeldcultuur die, door digitale media, alleen maar sterker wordt. Voor generaties die nu opgroeien is beeld dominant, denk maar aan Snapchat en Instagram.

Ook oudere generaties worden beïnvloed door de visuele informatie die alom aanwezig is. Aljan legt uit hoe deze visuele cultuur is ontstaan en wat het belang is voor adverteerders. Bekijk de video om te zien wat hij allemaal bespreekt.

3 manieren

Er zijn 3 beproefde manieren van digital branding. Aljan ligt deze toe in de video, maar hier zijn alvast de hoofdlijnen: Minimaliseren, tussen al het geschreeuw, juist niet schreeuwen zodat je opvalt. Een andere strategie is het creëren van experiences. Dat kan zowel digital als fysiek. De laatste manier is door slimmer en speelser om te gaan met je merk en de communicatie daaromheen. Bekijk de video om de voorbeelden te horen bij deze manieren van branding.

Hoe bouw je digitaal een merk?

Dat is de vraag waar Rutger op in gaat. Hij praat je bij over branding anno 2019. Nu massamedia steeds verder aan terrein inboet, moeten er andere kanalen worden gevonden voor merkcommunicatie. Maar is merkbouwen nog wel nodig? Welke touchpoints doen er toe? Hoe plan je campagnes in een wereld die steeds verder fragmenteert? Bekijk de video en laat je bijpraten over digital branding!

Meer weten of wil je deze masterclass bij jullie op kantoor? Neem dan contact met ons op!

Back To Top