Luuk komt Stroom versterken

Door 11 januari 2019Media
Luuk Nagetgaal Stroom

Eind 2018 is Luuk Nagtegaal Stroom komen versterken als allround media executive. Naast media is Luuk een allround for life, want hij voetbalt, maakt wereldreizen is creatief en gezellig! Graag stellen we Luuk aan je voor:

Wie ben je en wat doe je bij Stroom?

Mijn naam is Luuk Nagtegaal, ik ben 25 jaar en woonachtig in Dordrecht. Naast dat ik bij Stroom werk als allround media executive, sport ik veel. Ik ga veel naar de sportschool en daarnaast zoek ik graag mijn fysieke grenzen op door bijvoorbeeld mee te doen aan een strong viking run. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak in Rotterdam te vinden om wat te eten of voor een drankje.

Als allround media executive houd ik mij bezig met executie voor zowel radio, tv en out of home. Eerder ben ik werkzaam geweest als sales medewerker in de olie-branche en ben ik als zelfstandige actief geweest als videograaf. Werkzaam zijn in de media wereld is dan ook een compleet nieuw avontuur.

Gedurende mijn HBO-studie commerciële economie heb ik wel altijd vergaande interesse gehad voor marketing. Het bedenken van strategieën en alles wat er bij komt kijken om een doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken vind ik erg interessant. Via een omweg heb ik naar mijn gevoel nu dan ook een functie gevonden die erg goed bij mij past!

Wat is jouw zakelijke drive?

In mijn werk ga ik graag op zoek naar de verbinding tussen opdrachtgever en doelgroep. Nu doe ik dat door het inplannen en monitoren van RTV en OOH campagnes, op dit gebied heb ik voorlopig ook nog genoeg te leren. In de toekomst zou ik mij ook graag bezig houden met het bedenken van mediaplannen en het uitwerken van strategieën. Maar first things first: het vak als allround media executive goed onder de knie krijgen!

Naast Stroom, waar word je nog meer gelukkig van?

Ik houd er van om nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Zet mij maar ergens neer met een backpack en ik ga op pad. Eerder heb ik al eens door Midden-Amerika en Azië gereisd en deze trips waren beide een super toffe ervaring. Met name de sfeer in Midden-Amerika heeft mij gegrepen. Ondanks dat de mensen het daar over het algemeen wat minder breed hebben dan hier in Nederland, maken zij zich daar niet zo druk om. Deze levensopvatting kan ik erg waarderen. Ook in de toekomst zal ik zeker nog verre reizen gaan maken. De eerst volgende trip zal zeer waarschijnlijk naar Zuid-Amerika gaan!

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.