Stroom aan de slag voor de Dierenbescherming

Door 4 oktober 2018Media
Dierenbescherming

Vandaag 4 oktober is het Werelddierendag. Een dag waarop veel huis- en hobbydieren extra worden verwend. Helaas geldt dat niet voor alle dieren. Jaarlijks helpt de Dierenbescherming tienduizenden verwaarloosde, mishandelde en gedumpte dieren. Om hier aandacht voor te vragen, is de Dierenbescherming i.s.m. Stroom een dierendagcampagne gestart.

De campagne

In deze dierendagcampagne gaat de Dierenbescherming in op de gehele keten van dierennoodhulp; inspectiewerk, ambulancewerk en asielwerk. Aan de hand van voorbeelden van dieren die gered zijn, laat de Dierenbescherming zien wat ze allemaal doen om deze dieren te redden, op te vangen en te beschermen.

Zo is er een speciale Dierendagspot gemaakt, waarin de zwaar verwaarloosde hond Binck (gebaseerd op een waargebeurd verhaal) wordt gered en bij zijn nieuwe baasjes Dierendag mag vieren. Exclusief voor deze video heeft zanger Ruben Hein het nummer ‘Fix You’ van Coldplay ingezongen.

De televisiecommercials worden multimediaal ondersteund op radio, online, in print en out of home.

Steun de Dierenbescherming

Stroom is enorm trots om mee te mogen werken aan dit prachtige doel.
Help jij ook mee? SMS DIER naar 4333

Bekijk de commercial

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.