Hoe belangrijk is ‘mobiel’ voor NU.nl?

Door 17 juli 2018Media
Hoe belangrijk is 'mobiel' voor NU.nl?
Stroom hield een lunchsessie over mobile advertising. Hoe belangrijk is ‘mobiel’ voor NU.nl? Dat was het onderwerp van de presentatie van Gert-Jaap Hoekman. Hij kwam vertellen hoe het nieuwsmedium het zonder de mobiele telefoon niet had overleefd. Tijdens het interview gaan Gert-Jaap en Rutger dieper in op het adverteren op mobiel.

 

Van vertrouwen tot intrusive ads

In het interview heeft Gert-Jaap het onder andere over het vertrouwen in Nederlandse nieuwsmedia en hoe belangrijk dat is voor NU.nl. Daarnaast is het nieuwsmedium de grootste geworden door de komst van mobiel, maar hoe denkt de hoofdredacteur dat te blijven?

Rutger kijkt naar hoe het thema mobiel, past in je plannen. Moet je dit juist apart zien of ga je voor een geïntegreerde strategie? En Rutger zou zichzelf niet zijn als hij niet een sterke mening heeft over wat hij zoal op mobiele sites voorbij ziet komen aan creaties.
 
Bekijk het interview!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.