skip to Main Content
Joris Van Talpa En Rutger Van Stroom Over Radio 2.0

Joris van Talpa en Rutger van Stroom over radio 2.0

Naast een sfeervideo hebben we dit keer ook een diepte interview gehouden met de sprekers over Radio 2.0. Zodat je het thema weer even kunt opfrissen!

Nu zo’n beetje elk device waarmee audio kan worden geluisterd ‘connected’ is, maakt radio een echte revival door: niet alleen is lineaire radio goed via online devices te beluisteren, er komen steeds meer audio media bij. Denk aan podcasts, gerichte radio via slimme speakers (Alexa, Google Home) en curated radio.

Dit biedt heel veel kansen voor adverteerders. Tijdens de Lunchsessie Radio 2.0 van 29 maart a.s., zijn we daar dieper op in gegaan.

De line-up:

  • Rutger Mackenbach strategy director van Stroom, gaf een actuele update van de (online) radiomarkt: wat doen luisteraars, welke platforms zijn er en op welke digitale mogelijkheden moeten we gaan letten? En natuurlijk: wat kun je daar als adverteerder mee?
  • Joris van der Pol is algemeen directeur van OMS (bij Talpa Media Solutions), verkoopmaatschappij van o.a. Radio 538, Sky Radio en sinds een jaar het digitale label OMX. Hij heeft ons bijgepraat over digitale disruptie in het audio landschap, waarbij hij ingaat op slimme speakers, streaming diensten, voice search en wat dat betekent voor het medium en voor radio adverteerders.

Bekijk de video over Radio 2.0

Back To Top