skip to Main Content
Wij Leren Je Adverteren Met Online Radio

Wij leren je adverteren met online radio

Ondertussen is het traditie bij Stroom: de Lunchsessie. Vorige week hebben wij klanten en relaties leren adverteren met online radio. Tijdens deze sessie brachten Joris van der Pol (algemeen directeur van OMS/Talpa (o.a. radio 538, Veronica, Sky Radio)) en Rutger Mackenbach (van Stroom natuurlijk) ons op de hoogte van de belangrijkste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden van online radio, Radio 2.0.

Sprekers

Joris heeft ons bijgepraat over digitale disruptie in het audio landschap. En Rutger gaf inzicht in de media mogelijkheden rondom adverteren met online radio.

Zo komt bijvoorbeeld de lineaire luistertijd steeds meer onder druk te staan, terwijl de totale audioconsumptie toeneemt. Audio is beschikbaar via allerlei devices en met name de smartphone is een erg belangrijk device om audio te beluisteren. Dit was één van de trends die tijdens de lunchsessie aan bod zijn gekomen.

Sfeerimpressie

Na de Lunchsessie kon men met onze tips en tricks direct aan de slag met Radio 2.0. Bekijk hier een korte video van het event:

In de volgende video gaan Joris en Rutger nog even wat dieper in op adverteren met online radio. Lijkt je dit interessant houd dan de website in de gaten en we zien je graag terug tijdens onze volgende sessie!

Back To Top