Stroom versterkt met Naomi Gnocchi

Door 2 februari 2018Media
Naomi Gnocchi

Stroom versterkt op online en daarom stellen wij graag onze nieuwe collega Naomi Gnocchi aan je voor! Door de toename in nieuwe klanten en campagnes, met name online, blijft Stroom versterken op online. Daarom zijn wij erg blij om Naomi aan je te kunnen voorstellen. Deze vlotte dame begon haar carrière in de media en maakt nu de stap naar Stroom. Wij stellen haar wat vragen:

Wie ben je en waar liggen jouw ambities?

Ik ben Naomi, 24 jaar geboren in Den Haag en op dit moment samenwonend in Rotterdam. Ik heb Media en Entertainment Management gestudeerd en daar heb ik in het derde jaar een minor mediaplanning gedaan en kon ik voor het eerst een kijkje nemen in het mediaplanning vak.

Na deze minor heb ik besloten dat het mijn doel was om binnen een aantal jaar bij een mediabureau aan de slag te gaan en mijzelf te specialiseren in mediaplanning -en inkoop.

Na mijn studie heb ik een kans gekregen om als online radioplanner aan de slag te gaan. Reclame op online radio bestaat nog niet zo lang en het is erg interessant om te zien wat voor concrete resultaten je met online radiocampagnes kan boeken, en dat dit een zeer positieve reactie bij de adverteerders teweeg brengt.

Wat lijkt je zo leuk aan werken bij Stroom en de functie die je gaat vervullen?

Bij Stroom ga ik als junior online planner mijn weg proberen te vinden in de uitgebreide en diverse online wereld. Online is de toekomst en het is nu al niet meer weg te denken in mediaplannen. Het vak van online advertising is nog nieuw voor mij, dus er valt veel te leren. Natuurlijk heb ik daar heel veel zin in en ben ik erg blij met de kans die Stroom mij daarin geeft.

Verder vind ik het fijn om in Rotterdam aan de slag te gaan. Lekker dicht bij huis en je weet wat ze zeggen, in Rotterdam is de mentaliteit net even anders.

Tot slot, wat zou je altijd nog een keer willen doen?

Wat ik echt graag nog een keer zou willen doen is een lange reis maken, met alleen een grote rugzak. Ik ben niet zo heel avontuurlijk ingesteld en een beetje een control freak. Ik vind het erg fijn om naar een plek te gaan waar ik het goed ken. Daarom lijkt het mij heel spannend om naar verschillende plekken op de wereld te gaan en in de ochtend nog niet te weten waar je die avond slaapt of waar je de week erna zal belanden.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.