Stroom opnieuw beste mediabureau van Nederland

Door 12 december 2017Media
STROOM OPNIEUW BESTE MEDIABUREAU VAN NEDERLAND

BESTE MEDIABUREAU VAN NEDERLAND

Wij zijn trots dat Stroom dit jaar weer de eerste plaats heeft behaald in het Adformatie Kerstrapport in de categorie mediabureaus. Door adverteerders is onze dienstverlening gewaardeerd met een 7,7. Daarnaast staat Stroom op de eerste plaats in de lijst met meest bekende bureaus.

De afgelopen jaren hebben we het geven van aandacht aan onze klanten en onze positie als businesspartner tot speerpunt gemaakt. Door het ontzorgen van adverteerders, het bieden van één aanspreekpunt voor zowel online als offline media en het continu in huis optimaliseren van campagnes dragen we bij aan het marketingresultaat van adverteerders. Dat wordt ook dit jaar weer beloond met deze prachtige prijs.

Jaarlijks kerstrapport

Adformatie brengt elk jaar in samenwerking met onderzoeksbureau Ipsos een Kerstrapport uit. Daarvoor worden adverteerders gevraagd hun mediabureau te beoordelen. Vorig jaar eindigde Stroom ook op de eerste plaats. De resultaten van 2017 werden gisteravond in Amsterdam bekendgemaakt.

In 2016 won Stroom ook de prijs voor beste mediabureau van het jaar.

Wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen in Stroom!

STROOM OPNIEUW BESTE MEDIABUREAU VAN NEDERLAND

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.