Online video masterclass

Door 30 november 2017Media
Online video

De lineaire kijktijd onder jongeren daalt drastisch en ook in andere doelgroepen staat TV kijken onder druk. En nog steeds wordt er in de totale online advertising markt slechts voor 18% aan online video ingezet. Hoe zorg je dat je aansluiting behoudt met de doelgroep en dat je meebeweegt met de markt van 2018? Op deze vragen gaf Stroom antwoord.

Tijdens de lunchsessie spraken Eelco de Winter van productiemaatschappij Kaaps en Rutger Mackenbach van Stroom over dit thema. Eelco legde uit waar je op moet letten bij het maken van online video’s en Rutger had het over de wereld van OLV advertising. Want hoe breng je met passende strategieën, slimme inkoopoplossingen en concreet advies, jouw video aan de man?

Bekijk de aftermovie

Heb je de lunchsessie gemist en zou je heel graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online video? Neem dan contact op met Rutger voor een masterclass online video. Hij zal het gedurende de masterclass met je hebben over specifieke inzichten voor jouw merk en doelgroep.

Stroom voert vaak campagne op het gebied van online media en met name online video. Wanneer je als merk je doelgroep wilt aanspreken is het belangrijk om in het juiste umfeld zichtbaar te zijn en met het juiste formaat. Hoe je dat doet legt Stroom graag uit.

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.