Stroom versterkt: Patricia van Zon

Door 24 november 2017Media
Patricia van Zon

Wij zijn enorm blij om Patricia te verwelkomen als nieuwe Junior Online Planner bij Stroom! Graag stellen wij haar aan jou voor middels de volgende vragen.

Wie ben je?

Ik ben Patricia, 26 jaar, ben geboren in Rotterdam en heb Persuasieve Communicatie gestudeerd in Amsterdam. Een studie waar aan de ene kant de boodschap van een campagne centraal staat, maar aan de andere kant de inzet van media. Een campagne kan immers alleen impact hebben als de doelgroep via de juiste media bereikt wordt.

Daarom leek het mij altijd al leuk om bij een mediabureau te werken. Na mijn studie ben ik in de online/social media begonnen en heb ik ervaring opgedaan met social advertising. Eén van de leukste dingen in deze functies vond ik het achterhalen van wat het beste werkt en hoe content of campagnes geoptimaliseerd kunnen worden.

Wat ga je doen bij Stroom?

Ik ga aan de slag als junior online planner met het inkopen van online advertentieruimte en het opzetten, monitoren en optimaliseren van online campagnes. Het mooie aan online advertising vind ik dat alles, of in ieder geval veel, meetbaar en testbaar is én dat je gericht kan targetten. Bovendien vind ik het een leuke functie door de diversiteit van klanten, campagnes en online kanalen.

Van social advertising, banners en SEA tot video advertising, sponsored content en influencer marketing. Verder kan ik als junior natuurlijk ontzettend veel leren van ervaren collega’s bij Stroom om mezelf verder te ontwikkelen.

Tot slot, waar krijg jij energie van?

Ik krijg er energie van om online campagnes in goede banen te leiden waardoor klanten hun doelgroep en doelstellingen kunnen bereiken. Ik vind het leuk om na het inplannen van campagnes ze te monitoren en resultaten te analyseren te vertalen naar toepasbare inzichten voor media adviseurs om campagnes verder te optimaliseren.

Verder kan ik enorm genieten van een lange skatetocht om mijn hoofd helemaal leeg te maken of ultiem ontspannen met een goede serie. Mocht je nog inspiratie zoeken om de grijze wintermaanden door te komen. Quantico, Scandal  en Revenge zijn echte aanraders.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.