De’Longhi Group kiest voor Stroom

Door 22 november 2017Media
DeLonghi Group kiest voor Stroom

De’Longhi Group kiest met haar merken voor Stroom. Hieronder vallen Kenwood, Braun en De’Longhi. De merken produceren allemaal huishoudelijke apparaten, van koffie- en keukenmachines tot aan strijkijzers. Stroom is verantwoordelijk voor de mediastrategie, inkoop, planning en het (pre)-testen van de campagnes.

De keuze viel op Stroom vanwege ‘het hoge serviceniveau, de can-do-mentaliteit en het feit dat Stroom zich opstelt als business partner om de doelstellingen van De’Longhi Group te realiseren’, zegt marketingmanager Annelies Crab. ‘Met Stroom hebben we een bureau gevonden die de aandacht en kwaliteit levert waar we naar op zoek zijn. Hiermee kunnen we de ambitieuze doelstellingen van onze merken verder realiseren.’

Logo DeLonghi Group kiest voor StroomWij werken vanuit een integrale dienstverlening waarbij we alle facetten van media kunnen bieden aan de klant. Door de korte interne lijntjes zorgen wij voor een gestroomlijnd proces van advies aan tafel, strategie, planning en inkoop, tot aan de juiste administratieve afhandeling. Kenwood, Braun en De’Longhi zijn stuk voor stuk hele mooie merken, waar wij heel graag voor werken!

Braun campagne

Voor de huidige campagne van Braun is er door Stroom een Brand Partnership opgezet met TLC rondom de terugkeer van de hitserie Will & Grace. In samenwerking met BrandDeli zijn er zogenaamde ‘Steambreaks’ ontwikkeld met Fred van Leer in de hoofdrol. Vanaf het begin af aan is ons doel om naast het creëren van Brand Awareness binnen deze categorie ook het strijken an sich leuker te maken.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.