Nieuwe directie Stroom

Door 6 oktober 2017Media
Nieuwe directie Stroom

YESSICA ZWETSLOOT EN RUTGER MACKENBACH NIEUWE DIRECTIE STROOM

Met ingang van 1 oktober hebben Rutger Mackenbach en Yessica Zwetsloot de dagelijkse leiding over Stroom. De afgelopen jaren vormden zij al onderdeel van het managementteam. Rutger Mackenbach werkt sinds 2005 bij het Rotterdamse mediabureau en was de afgelopen jaren Hoofd Strategie & Onderzoek. Yessica Zwetsloot werkte zes jaar als Business Director bij Stroom.

“Titus en Patrick hebben een toonaangevend mediabureau opgebouwd en we zijn erg blij met deze kans om de leiding van Stroom op ons te nemen. In onze nieuwe rol zullen we ons blijven richten op optimale dienstverlening aan onze klanten en we zien er naar uit om samen met het team, Stroom verder uit te bouwen”, aldus Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach.

Titus en Patrick blijven actief binnen Candid Group

Oprichters Patrick Veldhuis en Titus Eikelboom blijven tot eind 2017 betrokken bij Stroom en zetten hun carrière verder voort binnen Candid Group. Patrick Veldhuis wordt als Chief Media Officer binnen Candid Group verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Het Mediakantoor. Het nieuwe media service center van Candid Group. Titus Eikelboom zal als directeur frank.news zorgdragen voor de verdere commerciële uitbouw van deze grote marketingnieuwssite.

“Meer dan 15 jaar zijn we met Stroom van kleine start-up uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd full service mediabureau. Vol trots kijken we op deze periode terug. Voor de toekomst hebben we in deze dynamische mediawereld nog volop uitdagingen in het verschiet. Met veel vertrouwen dragen we de dagelijkse leiding binnen Stroom over aan Yessica en Rutger, die we het laatste jaar hebben klaargestoomd voor deze prachtige klus bij Stroom”, aldus Patrick Veldhuis en Titus Eikelboom.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.