Stroom krijgt beste Kerstrapport!

Door 15 december 2016Media
Stroom krijgt het beste Kerstrapport

Met een klinkend rapportcijfer van 8.3 is Stroom op de eerste plek gekomen van het jaarlijkse Adformatie Kerstrapport! Een prachtig resultaat waar wij met ons allen bijzonder trots op zijn. In het Kerstrapport van Adformatie en Ipsos spreken adverteerders hun waardering uit over media-exploitanten en mediabureaus. Vorig jaar kwam Stroom nog met stip binnen op de vierde plaats. Dit jaar is er een stijging naar de eerste plaats!

Beloning

“Wij zien deze prijs als een mooie beloning voor alle inspanningen die we het afgelopen jaar als team hebben geleverd. We gaan ervoor om voor onze klanten alle aandacht te realiseren. Dit jaar is dat blijkbaar goed gelukt. Onze manier van werken waarin we offline en online media met elkaar verbinden in een integrale aanpak werpt zijn vruchten af”. – Titus Eikelboom.

Wij willen heel graag al onze klanten bedanken voor de waardering die zij met dit hoge rapportcijfer tot uiting hebben laten komen!

Team Stroom

adfo-kerstrapport-2016

2 Reacties

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.