Gloednieuwe onderzoeksruimte!

Door 22 augustus 2016Onderzoek

Het is inmiddels vier maanden geleden dat wij onze intrek hebben genomen in het nieuwe kantoor. Het Industriegebouw biedt een inspirerende en prachtige kantooromgeving. In ons kantoor maken we verbinding tussen mensen en het delen van kennis. In onze nieuwe onderzoeksruimte is die verbinding er letterlijk. Je kunt vanachter je bureau op kantoor of de fauteuil in de woonkamer meekijken met het onderzoek dat wij doen! Dit stelt ons als team nog beter in staat om nauwer samen te werken. Met name bij het plannen en optimaliseren van campagnes.

Verschillende vormen van onderzoek

Deze centraal in Rotterdam gelegen locatie is volledig ingericht voor verschillende onderzoeksvormen, zoals pretesting en doelgroep onderzoek. Alle benodigde opnameapparatuur is geïnstalleerd. Je kunt via een gesloten videoverbinding live meekijken met het veldwerk vanuit een aangrenzende ruimte. Wij verzorgen uiteraard tijdens de sessies de catering, zodat je heerlijk kunt genieten van een broodje of een warme maaltijd. Vanzelfsprekend krijg je direct na afloop van het veldwerk de interviews mee op een USB stick, zodat collega’s deze nog eens rustig kunnen terugkijken.

Laat je werkagenda het even niet toe aanwezig te zijn? Dan kun je vanaf nu ook het veldwerk volgen van achter je bureau of vanuit je luie stoel thuis via een live videostream. Natuurlijk blijft het ook in dit geval wel mogelijk om de interviews direct na afloop gezamenlijk te evalueren via conference calling.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Remco de Stigter.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.