Whitepaper Influencer Marketing

Door 11 september 2017Media
Whitepaper influencer marketing

Hoe zet je een influencer marketing campagne op? 2 op de 3 marketeers wil het influencer marketingbudget dit jaar vergroten, zo blijkt uit onderzoek van Marketng Hub 2017. Deze vorm van marketing is daarmee het snelst groeiend, maar wat weten we erover?

Als je het onderstaande formulier invult, sturen wij de whitepaper naar je toe. Met de paper gaan we dieper in op een van de meest genoemde marketing- en mediatechnieken. Want kies je Fred van Leer of toch StukTV? Hoeveel betaal je ze eigenlijk en wanneer weet je of de campagne geslaagd is? Het is vooral belangrijk dat je weet hoe je de campagne meet, vanaf het begin.

Whitepaper influencer marketing

Ons whitepaper biedt houvast in deze populaire vorm van marketing. Ondanks dat het gebruik van influencers al zo oud is als de weg naar Rome, is de manier waarop zij hun achterban bereiken veranderd. Ook is de drempel veel lager geworden om ze in te zetten. Je heb direct effect in markten en niches waar jij als merk minder invloed in hebt.

In onze whitepaper Influencer Marketing behandelen we de verschillende stappen en fasen van zo’n samenwerking en campagne. Deze whitepaper is erg geschikt als leidraad, wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt hiermee.

Weet je niet helemaal wat je er van moet verwachten? Bekijk dan de video. Deze is opgebouwd uit vier stappen:

1. Bepaal je doelstelling
2. Zoek de juiste match
3. Samenwerking
4. Evaluatie

 

Vraag de whitepaper aan: