Els van Buitenleven Vakanties

Door 11 september 2017Media
Els van Buitenleven Vakanties

De zomervakantie is voorbij, de kinderen zijn weer naar school en jij denkt alweer aan je volgende vakantie. In deze ‘Uitgelicht’ stellen we onze nieuwe klant Buitenleven Vakanties aan je voor. Zij bieden allerlei huisjes aan, perfect voor even een weekje weg. Els Dubbink van Buitenleven Vakanties gaat met dit interview dieper in op de organisatie, de campagne en de samenwerking met Stroom.

Kun je wat vertellen over Buitenleven Vakanties en wat jouw rol hierbij is?

Buitenleven Vakanties is in 2014 opgericht door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en LandschappenNL (de provinciale landschappen). Ons doel is het verhuren van de vakantiewoning van deze drie partijen. Om zo enerzijds (financieel) rendement te genereren zodat dit weer in de natuur ingezet kan worden. En anderzijds zodat er zoveel mogelijk mensen de prachtige Nederlandse natuur ervaren.

De gebouwen die wij verhuren zijn bijvoorbeeld oude pachtboerderijen of voormalige boswachterswoningen. De boswachter verhuist, het huis blijft staan. Als een woning binnen ons concept van rust, ruimte en natuur past, wordt er gekeken of er een vakantiewoning van gemaakt kan worden. Zo blijft het gebouw in stand en kunnen meer mensen genieten van de plek in de natuur.

Ik ben bij Buitenleven Vakanties verantwoordelijk voor de marketing/sales en ik heb met Stroom contact over de mediacampagne.

Buitenleven VakantiesDe nieuwe campagne loopt nu, wat is het idee hierachter en waar is hij te zien?

Graag willen wij onze naamsbekendheid vergroten en meer traffic genereren naar onze website. Daarom hebben we Stroom ingeschakeld om ons te helpen met deze campagne. Deze is te zien op de websites van Volkskrant, Trouw en Parool. Daarnaast voeren we ook campagne op Instagram en Facebook.

Wat is je belangrijkste doel voor de komende periode?

Dat is te splitsen in intern en extern. Intern willen we nog meer continuïteit en eenheid op kwaliteit genereren bij onze producten. Extern willen we met de campagne onze naamsbekendheid vergroten.

Hoe helpt Stroom bij het doorvertalen van de merkdoelstellingen naar media?

Door een goede analyse van de stand van zaken te maken (budget, kansen, mogelijkheden), heeft Stroom ons goed geadviseerd. Verfrissend was ook het duidelijke advies: ”Het budget en jullie doel maakt dat deze inzet de beste keuze is.”

Tenslotte: In welk huisje moet je een keer geslapen hebben?

Dat is een hele lastige vraag. Al onze woningen hebben hun eigen charme. Als ik voor mezelf spreek zijn mijn favorieten toch wel Op de Duivelsberg bij Nijmegen. Rust, ruimte en natuur komt hier helemaal tot zijn recht. Maar ook de Pimpernel, een vakantiewoning nabij Zuid-Wolde (Drenthe). Dit ligt in het Rheestdal met uitzicht op een prachtige ooievaarsnest, uniek.

En dan heb je natuurlijk de woningen in de Schoorlse Duinen, Sylvestris en de Blauwe Reiger. Dit gebied is gesloten voor gemotoriseerd verkeer, onze gasten krijgen een uitzondering. Je kan je voorstellen dat het hier ’s nachts echt stil en donker is.

Zo kan ik nog even wel door gaan ­čśë

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.