Test je campagne in 1 dag

Door 4 september 2017Onderzoek
test je campagne in 1 dag

Met de verandering in werkmethodes worden projecten steeds meer in een scrum of agile methode opgepakt. Met als gevolg dat er binnen twee weken een concept staat dat getest moet zijn. Test je campagne in 1 dag, met de nieuwe dienst van Stroom. Wij kunnen nu naast kwalitatieve pretesten, ook een campagne check in 1 dag doen. 

Om mee te kunnen op deze snelheid bieden wij een digitale pretest. Hierbij kan je binnen 24 uur je concept of uiting testen bij de voor jou passende doelgroep. Wij leveren een volledige pretest, mét analyse waarmee je snel verder kan. Bovendien tegen zeer geringe kosten.

Vaak verwacht je een hoop van je mediacampagne. Dit is het moment waarop jij je toonbaar maakt aan de wereld en je staat klaar voor alle reacties. Om je marketingdoelstelling ook daadwerkelijk te laten slagen is het belangrijk dat de uiting die je hebt, aansluiting heeft bij de doelgroep.

Daarvoor hebben wij onze pretesting onderzoeken. Vaak zijn dit kwalitatieve onderzoeken waarbij aan respondenten wordt gevraagd hoe zij over bepaalde uitingen denken en wat dit bij hen oproept.
Dit is een a-tot-z proces wat een paar weken kost.

Test je campagne in 1 dag

Nu kan het ook binnen 24 uur met een nieuwe onderzoeksapp. We selecteren de voor jou relevante testgroep en ontvangen de resultaten. Vervolgens maken wij op basis van de resultaten een analyse die we meesturen bij het resultaat.

Zo krijg je de insights vanuit je doelgroep, gekoppeld met de evaluatie van een ervaren onderzoeker. Vanzelfsprekend kun je de digitale pretest ook inzetten om je aangepaste uiting na kwalitatief onderzoek aan een disaster check te onderwerpen.

Daarnaast is pretesting ook een optie die voor de midden of kleinere adverteerders reëel wordt. Wanneer je budget hebt om 1 keer per jaar campagne te voeren, hangt daar veel van af. Geef je campagne nog een snelle check geven voordat je hem de wereld in stuurt.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Remco de Stigter.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Wie is Valeri?
Volgende blogpost