Wie is Valeri?

Door 1 september 2017Media
Wie is Valeri

Geregeld stellen wij in de ”Wie is”-rubriek onze (leukste) collega’s aan je voor. Daar mag Valeri niet aan ontbreken, want wie is Valeri? Ze werkt al een paar jaar bij Stroom, heeft hele mooie campagnes gedaan voor leuke klanten en ziet er altijd stralend uit. 

Stel jezelf even voor

Ik ben Valeri Djodikromo, 33 jaar (eigenlijk 28!), geboren in Paramaribo. Ik woon in Rotterdam samen met mijn man en dochter. In 2009, direct na mijn studie Media en Entertainment management, ben ik begonnen in de media als (offline) mediaplanner in Amstelveen. Door mijn grote interesse in digitale media ben ik na vier jaar aan de slag gegaan als online planner. Naast werk word ik heel erg blij van lekker eten. Mijn favoriete gerecht is Javaanse Saoto Soep.

Wat doe je bij Stroom?

In april 2015 ben ik begonnen bij Stroom als media adviseur. Hierbij adviseer ik de klant over alle mediatypen heen. Door het continu veranderende online medialandschap, is mijn diepere kennis van online erg handig. Ook ben ik verantwoordelijk voor het maken van de overall mediastrategie en -planning voor klanten.

 Voor welke klanten werk je zoal?

Ik werk voor onder andere Aruba Tourism Authority, Take2Interactive, Hogeschool Van Hall Larenstein, Samen Dementievriendelijk, Sanquin Bloedvoorziening en Diabetes Fonds.

Wat is jouw zakelijke drive?

De diversiteit aan klanten, doelgroepen , doelstellingen en continue veranderingen in het (online) medialandschap, zorgen elke keer weer voor een andere kijk op media. Zo wordt het werk nooit saai en leer ik elke dag weer iets nieuws. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om klanten te helpen bij het behalen van hun doelstellingen. Onderstaand voorbeeld is natuurlijk hartstikke leuk van Samen Dementievriendelijk! 

Wie is Valeri

1 reactie

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.