Slaan met Smash-it – CêlaVíta

Door 14 juli 2017Media
Smash-It Stroom

Bij BBQ’en moet je veel voorbereiden. Dat is ook wat het soms saai maakt. CêlaVíta speelt daar met haar Smash-It aardappel op in. De voorbereidingen worden leuk met het smashen van de aardappels. Buiten dat dit een heerlijke aardappel is, wordt het voorbereiden ook nog leuk.  Dus stroop je mouwen op en laat zien dat je de ultieme Smashkoning bent.

In samenwerking met CêlaVíta zorgt Stroom ervoor dat bij goed weer en tijdens het inkopen van de weekendboodschappen, de campagne landelijk zichtbaar is. Zowel op de Telegraaf, Skoften, Biertijd en Youtube zal CêlaVíta zichtbaar zijn.

Vanaf deze week ligt het product in de schappen bij Jumbo en Albert Heijn.

Smash-It en meer

Wil je meer lezen over CêlaVíta of ben je beniewd naar een case hierover? Bekijk dan wat artikelen op onze blog of de case pagina.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.